Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Παπαδόπουλος: Άνω του 13% το έλλειμμα — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)



Παπαδόπουλος: Άνω του 13% το έλλειμμα — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Πας μετά Χριστόν προφήτης γάϊδαρος εστί λέει ο λαός.

Ο κος Παπαδόπουλος μας είπε κάτι που δεν το έβλεπαν οι οικονομολόγοι από την αρχή της κρίσης και των μέτρων που λαμβάνονταν;
Το θέμα είναι γιατί μας οδηγήσανε οι κυβερνώντες εδώ που βρισκόμαστε (με πορεία προς την κοινωνική κατάρρευση και την εξαθλίωση);

Αν κρίνω βέβαια από αυτά που βλέπω σε διεθνές επίπεδο, πρόκειται σίγουρα για οργανωμένο σχέδιο.

---------------------------

Σε άλλο σημερινό άρθρο του Capital γίνεται λόγος για "Σχέδιο τόνωσης της αγοράς και της ανάπτυξης", όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα ακόλουθα σπουδαία:

"Διυπουργική πρωτοβουλία βελτίωσης του κλίματος στην αγορά και τόνωσης της ανάπτυξης αποφάσισε χθες η κυβέρνηση προγραμματίζοντας διαδοχικές ανακοινώσεις μέτρων.

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός θα ενταχθεί στο κείμενο του «Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου» των δημοσιονομικών μέτρων αξίας 22 δισ. ευρώ ως ένα αντιστάθμισμα στις περικοπές που θα γίνουν και θα κατανεμηθεί ανά τομέα: εργασίας, κοινωνικών παροχών, επενδύσεων, περιφερειακής ανάπτυξης τεχνολογίας κλπ.

Στόχος είναι να διατηρηθεί και να ενισχυθεί η βελτίωση του οικονομικού κλίματος που καταγράφεται τους τελευταίους 3 μήνες στους δείκτες του ΙΟΒΕ και να διασφαλιστεί ότι η ανάκαμψη ξεκινά
"
.

Ξυπνήσανε ξαφνικά και διαπιστώσανε ότι η κοινωνία διαλύεται.

Ερώτηση: Τόσο καιρό τα ξεφτέρια τι κάνανε; Σύνδεσμος
Απάντηση: Νομίζανε ότι κυβερνούσαν, αλλά στην ουσία δεν κάνανε τίποτε άλλο από το να μαθαίνουν (κι αυτό με επιφύλαξη) απάνω στην καμπούρα μας απλά να βάζουν φόρους - λές και η φορολόγηση των πάντων είναι το φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Μαθητευόμενοι μάγοι σε καιρούς όπου μόνο οι αξιότεροι χρειάζονται.
Παπακωνσταντίνου, Δρούτσας, Μπιρμπίλη, Νταλάρα, Αποστολάκη, Κατσέλη (και μερικοί ακόμα) δεν έχουν θέση σε κυβέρνηση που ψάχνει να βρεί λύσεις στα τεράστια προβλήματα που βασανίζουν το λαό (τι είναι αυτό θα μου πείτε).
Ας όψεται όμως ο "άκραγος" Κ.Καραμανλής (και το κυβερνητικό του επιτελείο φυσικά), που το μηδαμινό ανάστημά του ως κυβερνήτη αυτής της χώρας και η λιποταξία του από την εξουσία το 2009, κάνει και θα κάνει για πολύ καιρό ακόμα, τους νάνους που μας κυβερνάνε να φαντάζουν ως γίγαντες της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: