Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Με κρατική δαπάνη τζαμί στην Αθήνα; Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ.

Διάβασα το σημερινό άρθρο του Capital με τίτλο Με κρατική δαπάνη τζαμί στην Αθήνα

καθώς επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών και προβληματίστηκα πάρα πολύ.

Παραθέτω λοιπόν τα Ναί και τα Όχι στο συγκεκριμένο θέμα και τις όποιες άλλες σκέψεις μου γύρω από τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ των αναγνωστών.

a) Το τζαμί πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Είναι θέμα σεβασμού και αν θεωρούμε τους ευτούς μας χριστιανούς, είναι πρωτίστως θέμα αγάπης και ανεκτικότητας. Είναι όμως και θέμα διατήρησης της τάξης μέσω αποτροπής εξεγέρσεων τόσο των μεν (μεταναστών) όσο και των δε (ελλήνων στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας - από τις οποίες και κατάγομαι). Είναι και θέμα ελέγχου των μεταναστών. Το τζαμί πρέπει να γίνει, όμως πρέπει να γίνει με τους δικούς μας (αυστηρούς) όρους κι όχι όπως θα μας ζητηθεί.

b) Για το θέμα όμως των λαθρομεταναστών πρέπει να χαραχθεί συγκεκριμένη και αυστηρή πολιτική. Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις καθεύδουν τον ύπνο του δικαίου και αδιαφορούν για τον έλληνα πολίτη με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει γίνει εκρηκτική. Διαβάστε αν θέλετε την εμπειρία μου: http://ainatem.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html και όπως έχει πει και ο Τζίμης Πανούσης: "Με πορδές δε βάφονται αβγά".

c) Δεν έχω ακούσει πουθενά να έχει χτιστεί χριστιανική εκκλησία με έξοδα του δημοσίου. Γιατί λοιπόν να πληρώσει την ανέγερση του Τεμένους; Να έρθουν τα φράγκα από τη Σαουδική Αραβία!!! όχι και κερατάς και δαρμένος!!!

d) Όποιος αποκαλεί τη χριστιανική θρησκεία Σκοταδιστική, είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάβαστος και το γράφω με επίγνωση λόγου. Η χριστιανική θρησκεία είναι ακριβώς το αντίθετο! Πουθενά δε διδάσκεται μυστικισμός ή σκοταδισμός. Πουθενά μίσος και εμπάθεια. Όλα αυτά η χριστιανική διδασκαλία τα στηλιτεύει. Τα θεωρεί αμαρτία (δηλαδή λάθος). Μόνο άδολη Αγάπη διδάσκει! Οι άνθρωποι διαστρεβλώνουν και εκμεταλλεύονται τη διδασκαλία της κατά το δοκούν με αποτέλεσμα τους όποιους πολέμους - σφαγές κλπ κλπ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ! Η ιδεολογία - κοσμοθεωρία - διδασκαλία της εκκλησίας (δηλαδή του Ιησού Χριστού) δεν επιδέχεται κριτικής Τελεία και Παύλα.

e) Οι λειτουργοί της εν Ελλάδι ορθόδοξης εκκλησίας πληρώνονται από το Δημόσιο για κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο. Για όποιους δεν το κατέχουν ας διαβάσουν το link που παραθέτω για να μάθουν: http://palio.antibaro.gr/religion/stalidis_periousia.php Αν λοιπόν οι Ορθόδοξοι ιερείς πληρώνονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους (ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ), δε βλέπω το λόγο γιατί να πληρώνονται οι Μωαμεθανοί (και οι λοιποί αλλόδοξοι και αλλόθρησκοι ιερείς.

f) Οι δικοί μας "μουτζαχεντίν" και "σκοταδιστές" όπως ατυχώς αναφέρουν κάποιοι φίλοι για τους ορθοδόξους ρασοφόρους σας πληροφορώ ότι (με τα όποια ελαττώματα έχουν - άλλωστε άνθρωποι είναι και αυτοί και ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω - η κατάντια μας συν τοις άλλοις δεν οφείλεται σε αυτούς αν δεν κάνω λάθος) είναι σχεδόν οι μόνοι που ασκούν κοινωνικό έργο σε αυτόν τον τόπο. Ορφανοτροφεία, γηροκομεία, πτωχοκομία, συσσίτια,φοιτητικοί ξενώνες, βοήθεια σε κακοποιημένες γυναίκες, οικονομική βοήθεια, ρούχα και παιχνίδια σε φτωχές και πολύτεκνες οικογένειες, αιμοδοσίες κλπ είναι το έργο της εκκλησίας το οποίο ΔΕΝ προβάλλεται γιατί έτσι έχει δώσει εντολή Ο αρχηγός της πίστης Ιησούς Χριστός. Ασκεί το κράτος κοινωνική πολιτική έστω και στο 1/10 αυτής που ασκεί η εκκλησία και δεν το γνωρίζω; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Πέραν όμως της όποια καλής ή κακής κριτικής στην εκκλησία και τους εκπροσώπους της, η παραπάνω συνομοταξία ανθρώπων έχει αναγάγει σε σκοπό της ζωής της την (σωστή μεν) υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειοψηφιών, αδιαφορώντας όλως δι όλου για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας (κάποιον μου θυμίζει - κάποιον μου θυμίζει - Χριστόδουλο τον λέγανε και είχε μόνο ανθρώπους που τον λατρεύανε ή που τον μισούσανε), διαστρέφοντας κάθε έννοια λογικής και ήθους, σαρώνοντας (η καλύτερα αποδομώντας) στη μανιώδη πορεία τους κάθε κρίκο που συνθέτει την ανθρώπινη αλυσίδα που ονομάζεται έθνος, αδιαφορώντας για την καλή ή όχι ποιότητα του καταστρεφόμενου από αυτούς κρίκου, ισοπεδώνοντας τα πάντα προς τα κάτω. Τόσο τους απανταχού φτωχούς μετανάστες, όσο και τους απανταχού γηγενείς, με εμφανή σκοπό τη δημιουργία ενός πολιτιστικού αχταρμά, μίας ανερμάτιστης μάζας ανθρώπων, ποτισμένων στη γηπεδική νοοτροπία και ιδεολογία και γι αυτό άνετα κατευθυνομένων.

Είναι όμως εύκολο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ να τσουβαλιάζουμε και να δαιμονοποιούμε τους πάντες και τα πάντα και να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους φορώντας όμως στον εαυτό μας την προβιά του Προοδευτικού ξερόλα, όντας επι της ουσίας Ανεκπαίδευτοι, Φασίστες, Σκοταδιστές, Αγνώμονες, Ρατσιστές και στο βάθος Μισάνθρωποι. Ξέρουμε να καταδικάζουμε συλλήβδην τις δικές μας παραδόσεις ως ξεπερασμένες κι οπισθοδρομικές, να λέμε ότι ο λαός μας είναι ποτισμένος με ρατσιστικά αισθήματα, να λέμε για τους δικούς μας παπάδες ότι είναι έτσι και αλλιώς (δέχομαι ότι σε αρκετές περιπτώσεις η κριτική είναι σωστή και επιβεβλημένη γιατί σε πολλά πράγματα το έχουν παρακάνει), αλλά για τον Μωαμεθανικό κόσμο (και όχι μόνο) που είναι ο κόσμος του εφαρμοσμένου ΦΑΣΙΣΜΟΥ κάνουμε ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ και συν τοις άλλοις συνδιαλεγόμαστε μαζί τους, αντί να τους ψέγουμε, να τους ελέγχουμε και να ζητάμε μετ' επιμονής να κάνουν υποχωρήσεις (οι φίλοι μας οι Τούρκοι αλήθεια σε τι έχουν υποχωρήσει;), αντιθέτως καθόμαστε στα αυγά μας σαν τις κότες και υποχωρούμε εμείς αντί γι αυτούς, ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ και υποθηκεύοντας το μέλλον το δικό μας, της πατρίδας, του έθνους και των παιδιών μας.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: