Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χ.Α. μπορεί να νικηθεί μόνο με αυτόν τον τρόπο...

Άλλη μία επίθεση φόβου προς τον έλληνα ψηφοφόρο άρχισε.
Έρχονται και εκλογές σε ένα εξάμηνο βλέπετε.

Για άλλη μία φορά μας σερβίρεται το σενάριο του ατυχήματος και κάποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο προς συνετισμό και συμμόρφωση, εκτοξεύοντας μειωτικά σχόλια για το λαό μας προκειμένου να ενεργοποιήσουν για άλλη μία φορά ενοχικά σύνδρομα.
Το κούνημα του δαχτύλου δεν είναι άλλο παρά ένδειξη αλλαζονείας.
Πρόκειται για τη βεβαιότητα αυτού που το σείει ότι ο λόγος του αποτελεί θέσφατο και ο ίδιος είναι κάτοχος της πλήρους και μοναδικής αληθείας. Οποία ματαιοδοξία.

Προσωπικά και σε αντίθεση με πολλούς άλλους, εγώ προσωπικά δεν κακίζω όσους στηρίζουν την ΧΑ.
Σίγουρα ΣΦΑΛΛΟΥΝ γιατί στηρίζουν μία ομάδα που ιδεολογία της είναι το μίσος και δεν το καταλαβαίνουν, όπως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό θα γυρίσει σε βάρος όλων και φυσικά σε βάρος τους.
Σφάλλουν, αλλά το "σφάλλειν ανθρώπινο εστί" και καλό είναι κανείς να μην κατακρίνει έτσι απλά τον άλλο (για τον απλό λόγο ότι δε μπορεί να μπεί στη θέση του και φυσικά γιατί κανείς δεν είναι αναμάρτητος), αλλά να ψάχνει σε βάθος για τα αίτια του προβλήματος.

Οι μίδροι λοιπόν, οι προσβολές και τα μειωτικά σχόλια, δε θα έπρεπε να απευθύνονται ενάντια στον κοσμάκη (επαναλαμβάνω έρχονται και δημοτικές εκλογές).
Οι μίδροι θα έπρεπε να απευθύνονται στον κο Σαμαρά, τον κο Βενιζέλο και τους υπόλοιπους μεγαλόσχημους πολιτικάντηδες του "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" (Θεός φυλάξοι).

Γιατί;

Γιατί απλούστατα αν κάποιος ευθύνεται κατ' αποκλειστικότητα για την άνοδο της ΧΑ δεν είναι άλλος από αυτούς τους πολιτικούς φελλούς που μας έβαλαν στην κρίση.
Αυτους που έστησαν ένα κράτος ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ προς τον πολίτη.
Αυτούς που έκαναν τους νόμους και το σύνταγμα πατσαβούρια, διαμορφώνοντάς τα αμφότερα με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Αυτούς που έστησαν μαφίες και παρακράτη και έχουν το υπέρτατο θράσος να βαπτίζουν τους εαυτούς τους "Δυνάμεις του συνταγματικού τόξου"!
Αυτούς που κοίταζαν τα δικά τους παιδιά κι έστελναν τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου στο γεροδιάβολο. Λες και όταν κυβερνάει κάποιος μία χώρα, κυβερνάει μόνο αυτούς που τον ψήφισαν και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά εχθροί.

Ακούω να βγάζουν τις κακόηχες κορώνες τους όλοι.
Ηθικολογούν οι ανήθικοι.
Οι υπαίτιοι για χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας, για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ζωών, για την υποθήκευση των μελλοντικών γενεών των ελλήνων, ξελαρυγγιάζονται για μία δολοφονία. Οποία υποκρισία.

Τώρα κύριοι ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε.
Εσείς είσαστε το φίδι και η ΧΑ το φιδάκι που πετάχθηκε από το αυγό που βγήκε από τα δικά σας σπλάχνα και φοβόσαστε ότι θα σας πάρει τη θέση κατά τον ίδιο τρόπο που ο Κρόνος εκτόπισε τον Ουρανό και ο Δίας τον Κρόνο.
Τώρα όσο κι αν φωνάζετε, φωνάζετε ενάντια στο δικό σας παιδί και οι υποκριτικές φωνές σας, ακούγονται σαν πορδές στα αυτιά του κόσμου.
Ακριβώς γιατί ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.

Όσο για τη χαϊδεμένη μας "αριστερά", τα ίδια και χειρότερα κύριοι.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την ΧΑ.
Μία προδοτική μαφία είναι, η οποία εκτελεί συμβόλαια, με την ακούσια συμμετοχή των (χρήσιμων ηλιθίων) ιδεαλιστικών αμνοεριφίων που πιστεύουν σε αυτήν, τη στηρίζουν και την ψηφίζουν, έχοντας μέσα τους μίσος ταξικό και όχι φυλετικό. Το μίσος όμως είναι μίσος κύριοι.

Αν λοιπόν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (και φίλος των Μασόνων) κος Δένδιας θέλει να φτιάξει τους νόμους, όπως ευαγγελίζεται, ας αρχίσει, ως όφειλε τόσο καιρό, από την πραγματική προστασία του πολίτη και της δημοκρατίας από τη ΜΑΣΤΙΓΑ του ελλεεινού πολιτικού προσωπικού, που κατατρώει τα θεμέλια του κράτους, του έθνους και του πολιτεύματος εδώ και πολλές δεκαετίες. Αν τα καταφέρει, η ΧΑ θα σβήσει αυτόματα. Διαφορετικά, ό,τι κι αν κάνει είναι γροθιά στο μαχαίρι.
Ο φασισμός δε θα σβήσει με φασιστικές και αντιδημοκρατικές μεθόδους. Κάθε τέτοια μεθόδευση μόνο προς όφελος της ΧΑ θα είναι.

Ο φασισμός θα σβήσει μόνο με (ειλικρινή) επίθεση φιλίας προς τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: