Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Και η αλήθεια ελευθερώσει πάντας ημάς...



Μπορεί το στυλάκι της εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να μη μου άρεσε.
Μπορεί να εμφανίστηκε σαφώς αδιάβαστη.
Μπορεί να έτρεμε σαν το ψάρι από το τράκ της.

Όμως...

Κυρίες και κύριοι κακά τα ψέμματα.

Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Καμμένος αυτός καθ' αυτός, ούτε και το κόμμα του, όπως επίσης δεν είναι ο Τσίπρας, ούτε και ο Καζάκης.

Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αν έχει ή δεν έχει πρόγραμμα ο Καμμένος κι αν μπορεί να το υποστηρίξει η Κατερίνα, ή ο Γκαντήρης, ή ο Χλιμίτζουρας.

Ας ρωτήσουμε και τον Πύρο Δήμα και τον Τάσο Μητρόπουλο, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Ντανιέλ Μπατίστα, το Γιώτη Τσαλουχίδη, τον Κώστα Παταβούκα, τον Σκορπολήθρα, τον Γερμανάκο και τους λοιπούς αναγνωρίσιμους για τις θέσεις των κομμάτων τους.

ΟΛΑ αυτά είναι το δέντρο από το δάσος.

Χόρτασα αγαπητοί φίλοι από τις υποσχέσεις, τις ανασυστάσεις του κράτους και τα σωτηριώδη προγράμματα (και την επιστημοσύνη και την αυταπάρνηση και την εργατικότητα και το ήθος και την διαπραγματευτική δεινότητα) των άλλων και είδα που μας κατάντησαν: Στην αναπόφευκτη καταστροφή.

Δεν πάει να κυβερνήσει ο Σαμαράς με Ζάππειο ΙΙΙ, IV, V, VI, την καταστροφή δεν την αποφεύγουμε. Και δεν την αποφεύγουμε όχι γιατί φταίει το Μνημόνιο ΙΙ (που φταίει κι αυτό και ΟΛΟΙ μας το γνωρίζουμε, αλλά κάποιοι κάνουμε ότι δεν το καταλαβαίνουμε), αλλά γιατί με την επανεκλογή ΠΑΣΟΚ ΝΔ τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι ίδιοι ντα(βατζ)ήδες τυρρανόσαυροι θα εξακολουθούν να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή. Οι ίδιοι ντα(βατζ)ήδες τυρρανόσαυροι θα ελέγχουν το κράτος (που οι ίδιοι έχουν στήσει όπως αυτοί γουστάρουν και όχι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ) και τη λειτουργία του προς όφελος δικό τους και των διαφόρων φιλαρακίων τους (και ο νοών νοείτω). Οι ίδιοι ντα(βατζ)ήδες τυρρανόσαυροι με όπλο τους το φόβο τη βία που οι ίδιοι θα θεσμοθετούν και την δύναμη του λύειν και δεσμείν, θα εξακολουθούν να ελέγχουν τη συνείδηση του λαού και να τον εξαχρειώνουν όλο και περισσότερο. Και μιλάω για τους τυρρανόσαυρους αυτούς που υπέγραψαν το ΑΔΙΕΞΟΔΟ και θανατηφόρο Μνημόνιο ΙΙ (κατά τα πρότυπα του Ζαππείου) και δεν προσπάθησαν να περισώσουν ΤΙΠΟΤΑ για την πατρίδα και τον κοσμάκη, παρά υποθήκευσαν τα πάντα.

Για να επανέλθω...
Το θέμα λοιπόν με βάση τα ανωτέρω ΕΙΝΑΙ η επιβίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και κατ' επέκταση και του οικονομικού (ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε τι εννοώ).

Τα στελέχη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και των παραφυάδων τους (ΔΗΣΥ, ΔΗΜΑΡ, ΔΡΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΛΑΟΣ - καθώς και κάποιοι δεινόσαυροι - στελέχη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που την έκαναν πονηρά για νέους χώρους) όντας εθισμένοι στο μεγαλύτερο ναρκωτικό που υπάρχει (εξουσία, δημοσιότητα, πρωτοκαθεδρίες, πλούτος χωρίς μόχθο και ήθος, γλυψιματίες αυλικοί και σφουγγοκολλάριοι, ασυλίες παντός τύπου, προνόμια, συναναστροφές με την υψηλότατη κοινωνία της Ελλάδος και του Εξωτερικού) δε μπορούν να διανοηθούν ότι φτάσαμε στο σημείο που όλα αυτά θα εκλείψουν (γιατί εκεί οδηγεί η πολιτική κατάσταση έτσι όπως εξελίσσεται). Σαν γνήσιοι ναρκομανείς λοιπόν κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν τη δόση τους.

Από την άλλη, οι διάφορες ΚΑΣΤΕΣ που αφανώς κυβερνάνε τη δόλια πατρίδα μας από συστάσεώς της ως ανεξάρτητο κράτος (τα φιλαράκια των πολιτικών - οι παρτενέρ τους στο Ταγκό της διαπλοκής), με το αλάθητο ένστικτό τους, διαβλέπουν ότι ωριμάζουν συνθήκες οι οποίες θα πλήξουν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντά τους, τώρα και στο μέλλον, βάζουν μπροστά τις μηχανές στήριξης...

Κάποτε δολοφόνησαν τον Καποδίστρια (Ο Μέττερνιχ τον αποκαλούσε Άγιο Ιωάννη της Αποκάλυψης λόγω του ασκητικού και ενάρετου βίου του).
Σήμερα διαβάλλουν, λοιδορούν, σπιλώνουν, εξευτελίζουν, φιμώνουν, βάφουν το μαύρο άσπρο με τα ΜΜέσα που όλοι μας ξέρουμε και βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας αυτήν τη στιγμή.

Είναι η παραγματική ΑΛΛΑΓΗ που διαφαίνεται που τρομάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: