Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Συμβουλές προς το εκλογικό σώμα.

Αδελφοί, συμπολίτες, συνέλληνες.

Όλοι μας έχουμε συναισθανθεί την κρισιμότητα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι από την ψήφο μας θα κριθεί το μέλλον μας. Χωρίς Υπερβολή.

Όλοι μας έχουμε καταλάβει την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού που μας κυβερνούσε εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως επίσης έχουμε εμπαιδώσει ότι το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό έχει αποδειχτεί ότι αποτελείται από...

  • διαφθορείς της κοινωνίας μας, καθώς εκμεταλλευόμενοι τη ροπή του, σκόπιμα απαίδευτου λαού, για σιγουριά και ασφάλεια, τον έβαλε στο σύνολό του σχεδόν μέσα σε μία λογική εκπόρνευσης, σύμφωνα με την οποία ο μεν πολίτης πούλαγε την ψήφο του, ο δε πολιτικός την εξαγόραζε με αντάλλαγμα ένα ρουσφέτι, μικρό ή μεγάλο, το οποίο τελικά απέβαινε σε βάρος του συνόλου,

  • κοινούς ψεύτες, καθώς ενώ μας έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια, μας έχουν οδηγήσει κυριολεκτικά στην καταστροφή και τον όλεθρο.

  • κοινούς κλέφτες και απατεώνες, καθώς α) "λαδώθηκε το άντερό" τους με μίζες προερχόμενες από κάθε πιθανή πηγή, β) με δική τους ευθύνη επέτρεψαν την μεγαλύτερη σε βάρος των φτωχότερων αναδιανομή πλούτου των τελευταίων αιώνων με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, γ) αφάνισαν τα αποθεματικά των ταμείων με την εγκληματική διαχείρισή τους - βλέπε σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και PSI, δ) βάζουν χέρι στα επικουρικά ταμεία, τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι αποταμιεύσεις κάποιων ανθρώπων, στις οποίες κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βάλει χέρι, κλπ κλπ κλπ

  • απάτριδες, καθώς σε καμία περίπτωση (ούτε παλαιότερα, ούτε κατά τη διάρκεια της παρούσης κρίσης) δεν υπερασπίστηκαν με σθένος τα συμφέροντα της πατρίδας μας, σε καμία περίπτωση δε στηρίξανε την παιδεία του λαού μας, δεν ενδιαφερθήκανε για τη συστηματική παραχάραξη της ιστορίας μας, δεν πατάξανε τα βρόμικα παιχνίδια του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, δε διεκδικήσανε τα όσα οι διεθνείς συνθήκες ορίζουν (π.χ. ΑΟΖ, 12 μίλια).
--------------------------------------------------------------------------------

Ήρθε η ώρα λοιπόν το σκηνικό να αλλάξει. Ήρθε η ευλογημένη ώρα του τέλους της μεταπολίτευσης, η οποία αποδείχθηκε ότι υπήρξε η μετάβαση από ένα φαύλο καθεστός (Χούντα) σε ένα εξαιρετικά πιό φαύλο καθεστός, το οποίο ενώ έχει το παρουσιαστικό μίας Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, στην ουσία έχει καταλύσει κάθε έννοια συνταγματικότητας και δημοκρατικού ήθους. Με άλλα λόγια το παρόν καθεστός έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μία συνταγματικά και θεσμικά κατοχυρωμένη Δικτατορία.

Δόξα τω Θεώ η κρίση μας έβγαλε τις τσίμπλες από τα μάτια.

Αν δεν ήταν η οικονομική κρίση που βιώνουμε, πιστεύω ότι η παιδεία μας ως πολίτες δεν θα ήταν ικανή να μας κάνει να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της δημοκρατίας που στήθηκε από το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης. Ας είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο ξεσκεπάστηκε η γύμνια του πολιτικού σκηνικού μας. Τουλάχιστον ξεσκεπάστηκε και ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.

--------------------------------------------------------------------------------

  • Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΟΧΙ στο μνημόνιο. Κακά τα ψέμματα, οι δυνάμεις που υπέγραψαν και υποστηρίζουν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, Δράση και συγκαλυμμένα ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΚΚΕ), εκφράζουν τη Μεταπολίτευση. Αποτελούν τη συντήρηση, η οποία θέλει ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ να μην αλλάξουν τα πράγματα.

  • Σε αυτές τις εκλογές στέλνουμε ΟΛΟΥΣ τους ντενεκέδες της μεταπολίτευσης σπίτια τους. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό υπέρ τους, σε όποιο πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν. Ακόμα και στα κόμματα που είναι ενάντια στο Μνημόνιο. ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιόν βάζουμε σταυρό. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ και ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.

  • Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΟΛΟΙ. Δεν αφήνουμε κανένα κομματόσκυλο να αποφασίσει ερήμην μας. Ο εκλογικός νόμος ορίζει ότι το ποσοστό που λαμβάνει το κάθε κόμμα υπολογίζεται επί των εγκύρων ψηφοδελτίων. Τα λευκά επί της ουσίας πάνε δώρο στον πρώτο. Μεγαλύτερη συμμετοχή (και καταψήφιση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) σημαίνει μεγαλύτερος αριθμός εγκύρων και άρα επίτευξη μικρότερου ποσοστού από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.


  • Σε αυτές τις εκλογές, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τη ζημιά στις δυνάμεις του Μνημονίου και της Μεταπολίτευσης, επιλέγουμε αντιμνημονιακά κόμματα τα οποία έχουν δυναμική να υπερβούν το ποσοστό του 3%. Σε διαφορετική περίπτωση και με βάση τον εκλογικό νόμο, το ποσοστό των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη βουλή, επί της ουσίας, δωρίζεται στο πρώτο κόμμα.

  • Σε αυτές τις εκλογές σπάμε τη φούσκα του ΦΟΒΟΥ. Αντικρίζουμε πρόσωπο με πρόσωπο τους φόβους μας και συμφιλιωνόμαστε μαζί τους. Παίρνουμε την απόφαση να περπατήσουμε στα αναμμένα κάρβουνα σαν τους αναστενάρηδες και κάνουμε το πρώτο βήμα. Τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως μας τα έχουν παρουσιάσει οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος και οι συν αυτούς, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την έγκρισή μας στις πολιτικές τους της ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ δια της μεθόδου της (ψευδούς) ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και του ωμού ψυχολογικού εκβιασμού. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι από αυτούς που με επιμονή μας υποδεικνύουν. Σε ένα πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο μία λύση.





ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: