Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ





Οι έλληνες αρχίζουμε να γκρεμίζουμε τα στεγανά μπροστά στον ορατό κίνδυνο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Οι έλληνες αρχίζουμε να απεκδυόμαστε των "ιδεολογικών" διαφορών και των αγκυλώσεων ενός σχεδόν αιώνα.

Οι έλληνες αρχίζουμε να ενωνόμαστε.

Οι έλληνες αρχίζουμε να συστρατευόμαστε μετά από πολύ καιρό κάτω από ένα κοινό λάβαρο που όλους μας ενώνει και αυτό είναι η ελληνική σημαία.

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

--------------------------------------------------------------------------------

Τη στιγμή αυτή οι ιδεολογικές διαφορές δεν έχουν νόημα. Στην κυριολεξία βρισκόμαστε μέσα σε έναν ακήρυχτο πόλεμο και πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

Κατά την άποψή μου, όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις πρέπει να συμφωνήσουν σε κάποια βασικά σημεία και να διεκδικήσουν την εξουσία από κοινού. Προέχει αυτή τη στιγμή η σωτηρία της πατρίδας και του λαού. Προέχει αν θέλετε η σωτηρία ακόμα και αυτής της ίδιας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία έχει βάναυσα καταπατηθεί από τις δυνάμεις της Συγκυβέρνησης, οι οποίες ξεδιάντροπα ζητάνε και πάλι την ψήφο μας.

Στην παραπάνω κατεύθυνση αντιλαμβάνομαι ότι κινούνται οι 2 νέες συνεργασίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τους κ.κ. Μαριά και Δημαρά και από την άλλη η συνεργασία του ΕΠΑΜ του κυρίου Καζάκη με τον κο Παπαθεμελή.

"Συμμαχία" Ετεροκλήτων δυνάμεων, θα μου πείτε. Αντίστοιχα ετερόκλητη δεν υπήρξε όμως η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ η οποία τόσο κακό έχει κάνει (και έχει προγραμματίσει για να συμβεί) στην πατρίδα μας;

Αναφορικά με το ασκέρι των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έχω να αναφέρω τα παρακάτω: Είναι δυνατόν φίλοι μου να μας έχουν βγάλει τα μάτια (γιατί αυτό έχει συμβεί) και να δίνουμε το χέρι μας στους ίδιους τους τυφλωτές μας για να μας οδηγήσουν (αλήθεια που θα μας οδηγήσουν); ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

--------------------------------------------------------------------------------

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ενάντια στο μνημόνιο. Πρόκειται ξεκάθαρα περί δημοψηφίσματος. Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μνημόνιο και περιμένουμε μοιρολατρικά το βέβαιο αποτέλεσμα το οποίο, όπως έχουμε εξηγήσει σε πλήθος αναρτήσεών μας, δεν είναι άλλο από την πλήρη χρεοκοπία, τη δήμευση της περιουσίας μας (ιδιωτικής τε και κρατικής) και την πλήρη εξαθλίωση της πατρίδας μας και του λαού μας; ή ψηφίζουμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και πέφτουμε μαχόμενοι όπως ταιριάζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ; Εγώ αδέλφια μου επιλέγω το δεύτερο. Τουλάχιστον στο μέλλον θα έχουμε να λέμε ότι δεν κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια, αλλά κοιτάξαμε ατρόμητα το θάνατο στα μάτια. Το ίδιο δεν έκαναν οι παππούδες μας το 1940; Το έχουμε ξεχάσει;

Σε αυτές τις εκλογές σπάμε τη φούσκα του ΦΟΒΟΥ. Αντικρίζουμε πρόσωπο με πρόσωπο τους φόβους μας, τους αγκαλιάζουμε και συμφιλιωνόμαστε μαζί τους. Παίρνουμε την απόφαση να περπατήσουμε στα αναμμένα κάρβουνα σαν τους αναστενάρηδες και κάνουμε το πρώτο βήμα. Τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως μας τα έχουν παρουσιάσει οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος και οι συν αυτούς, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την έγκρισή μας στις πολιτικές τους δια της μεθόδου της (ψευδούς) ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και του ωμού ψυχολογικού εκβιασμού. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι από αυτούς που με επιμονή μας υποδεικνύουν. Σε ένα πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο μία λύση.

Σε αυτές τις εκλογές επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους (για να μην τους στείλουμε σε κανένα απόσπασμα) ΟΛΟΥΣ τους δολοφόνους της πατρίδας μας και του λαού μας και να φέρουμε νέους ανθρώπους στα πράγματα. Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους αυτούς που αργά, σταθερά και υποχθόνια εκμαυλίσανε την κοινωνία μας. Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους αυτούς που διαλύσανε τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας, αυτούς που καταστρέψανε την παιδεία, αυτούς που διαλύσανε το κοινωνικό κράτος. Σε αυτές τις εκλογές επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους αυτούς που βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και μας φωνάζουν "Σώσαμε την πατρίδα" τη στιγμή που με την εγκληματική τους αδράνεια και ανικανότητα (;) διαχείρισης των περιστάσεων την έχουν μετατρέψει σε ένα απέραντο κολαστήριο, σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε έναν θάλαμο αερίων.

Θα μου πείτε: "Οι νέοι άνθρωποι που μας λες δεν έχουν εμπειρία διακυβέρνησης". Θα σας πω: "Είδα και αυτούς που είχαν εμπειρία που μας οδήγησαν. Θέλω με όλο μου το είναι να κυβερνηθώ από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία διακυβέρνησης μήπως και σωθώ. Θέλω επιτέλους να καταλάβουν την εξουσία έλληνες οι οποίοι αντιλαμβάνονται ως σκοπό της πολιτικής την εξυπηρέτηση της πατρίδας και του λαού ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ και όχι κάποιες κάστες - ομάδες ανθρώπων, τους αριθμούς, τους δανειστές και το απρόσωπο κεφάλαιο και δεν έχουν πρόθεση να αλλάξουν το ίδιο το σύνταγμα για να καθαιρέσουν τον έλληνα πολίτη από πρώτη προτεραιότητα".

Στις εκλογές αυτές δεν αγοράζουμε εφημερίδες και δε βλέπουμε τηλεόραση για να ενημερωθούμε. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τρομερός επικοινωνιακός πόλεμος υπέρ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΔΡΑΣΗ. Προτιμάμε να ενημερωνόμαστε από το internet, που τόση ζημιά έχει κάνει στο δικομματισμό.

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχουμε όλοι μας. Η αποχή, το άκυρο και το λευκό δεν αποτελούν πολιτικές επιλογές όπως προσπάθησαν να μας πείσουν παλαιότερα τα ΜΜΕ. Αποχή, λευκό και άκυρο είναι πράξεις αδιαφορίας. Κάθε άτομο που απέχει από την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του, κάθε λευκή ή άκυρη ψήφος, δίνει δύναμη στις δυνάμεις του Μνημονίου. Κάθε έγκυρη αντιμνημονιακή ψήφος μεγαλώνει τον παρονομαστή του κλάσματος (σύνολο των ψήφων) και ως εκ τούτου μειώνει τα ποσοστά των μνημονιακών δυνάμεων.

Σε αυτές τις εκλογές προσπαθούμε να ψηφίσουμε κόμματα που έχουν δυναμική εισόδου στη βουλή (συγκέντρωση ποσοστού άνω του 3% επί των εγκύρων), προκειμένου να αποδυναμώσουμε τις δυνάμεις του Μνημονίου (θεωρούμε ότι δυστυχώς η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα), οι οποίες για κάθε 10 ψήφους σε κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή καρπώνονται περίπου 4 με βάση το εκλογικό σύστημα που ισχύει. Επιπρόσθετα θα πρότεινα να επιλέξουμε κάποιο κόμμα που να έχει δυναμική για επίτευξη διψήφιου ποσοστού (Ανεξάρτητοι Έλληνες - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, με τα όποια ελαττώματα κι αν βρίσκουμε σε αυτά - προέχει η ωρίμανση άλλων συνθηκών). Γιατί; Επειδή όντως μία πολυκομματική βουλή των 10 κομμάτων που μας παρουσιάζουν τα τελευταία γκάλοπ (μην τα εμπιστεύεστε) θα οδηγήσει άμεσα σε νέες εκλογές τη χώρα και οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος θα θέσουν το εκβιαστικό δίλημμα "Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ή ακυβερνησία" με ενδεχόμενο αποτέλεσμα την αναγκαστική, κατά κάποιο τρόπο, συσπείρωση του εκλογικού σώματος γύρω από αυτά τα 2 κόμματα, ελλείψει ισχυρού αντιμνημονιακού πόλου. Διψήφιο ποσοστό σε αντιμνημονιακές δυνάμεις σημαίνει ότι δημιουργούνται σημαντικές δυναμικές, κάτι που θα "πονέσει" υπερβολικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτές τις εκλογές προσπαθούμε να κάνουμε τους άνω των 60 - 65 ετών "παραδοσιακούς" ψηφοφόρους των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να βγάλουν τις παρωπίδες και να ανοίξουν τα μάτια τους. Προσπαθούμε να τους δείξουμε αφ' ενός τον βασανιστικό θάνατο που θα υποστούν οι ίδιοι με διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και αφ' ετέρου το άθλιο μέλλον που επιφυλάσσει το μνημόνιο στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Κάτω η Χούντα.

Κάτω ο Φόβος.

Ζήτω η ελευθερία.

Ζήτω η Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: