Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Σχόλια επί του Προϋπολογισμού του 2012



ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΜΟΛΙΣ 5,4%,

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ € 2,42 δις,

ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ 6,1% κλπ κλπ

ΚΙ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ -2,8%

Εγώ πάντως από το θέμα του προϋπολογισμού, δε διαπιστώνω νέα ήθη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Μία από τα ίδια.
Αηδία.

Και στη συνέχεια γελάμε...

Πόσο τυφλοί πρέπει να είσαστε κύριοι που δεν καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά που εκτιμάτε στον προϋπολογισμό είναι εκτός πραγματικότητας;
Πόσο τυφλοί πρέπει να είσαστε που εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες γνώριμες Μισάνθρωπες και αποτυχημένες συνταγές (φόροι), σε βάρος των γνωστών υποζυγίων (μισθωτοί και ακίνητα); Σε λίγο θα φορολογήσετε και τα λεφτά που έχουμε κατατεθειμένα στις τράπεζες.
Μήπως πιστεύετε ότι θα μαζέψετε περισσότερα σε σχέση με το 2010 και το 2011;
Πλανάστε πλάνην οικτράν.

Έχει όμως καταλάβει κανένας από εσάς τους χαρτογιακάδες ότι ΟΛΟΙ (όσοι έχουμε ακόμα δουλειά)ζούμε πλέον στο όριο οικονομικά και όλα αυτά μας οδηγούν μαθηματικά στην καταστροφή;
Έχει όμως καταλάβει κανένας από εσάς τους μεγάλους εθνοπατέρες και τρισμέγιστους επιστήμονες ότι με τις περαιτέρω αυξήσεις των φόρων σε ΟΛΑ θα μας κάνετε να μην πληρώνουμε γιατί απλά δε θα έχουμε; Εκτός κι αν στόχος σας είναι να μας δημεύσετε τις περιουσίες και να τις παραχωρήσετε στους Ολλανδο-γερμανο-βελγο-φινλανδο-γάλλους και λοιπούς ευγενείς δανειστές μας (την καλοσύνη τους ο λαός μας την έχει βιώσει στο πετσί του ούκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν).

Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν το συζητάω φυσικά. Αυτοί είναι μάλλον άχρηστοι και αναλώσιμοι για εσάς. Για να μη μιλήσω για τους άπορους τους αστέγους και τους ζητιάνους τους οποίους αμφιβάλλω αν τους θεωρείτε ανθρώπους. Τους βλέπω όλους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Αυτοί θα ζήσουν νέο Άουσβιτς με διαλυμένη την κοινωνική πρόνοια και το σύστημα υγείας. Εναλλακτικά κι επειδή στην Ελλάδα τα στρατόπεδα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο για λόγους οικονομίας, βλέπω να μαζεύουμε τα πτώματα με τα καρότσια όπως τον τρομερό χειμώνα του 1942. Αλλά δε νομίζω ότι σας ενδιαφέρει διόλου κάτι τέτοιο, όπως δε σας ενδιαφέρει η κατεστραμμένη πλέον συνοχή της κοινωνίας μας. Η πολιτική μέσα στο διεστραμμένο νου σας μάλλον είναι κάτι το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται προς όφελος πρωτίστως της πολιτικής σας επιβίωσης και εν συνεχεία προς όφελος του κεφαλαίου, των κεφαλαιοκρατών και των τραπεζών και όχι προς όφελος του συνόλου των πολιτών και των αυριανών γενιών.

Μήπως όμως σκοπεύετε να μας βάλετε όλους στη φυλακή; Με γειά σας με χαρά σας.
Αυτό κι αν είναι παράφορη καταπάτηση του Συντάγματος, για την οποία έννοια σας και δε θα τη βγάλετε καθαρή.

Με τις πράξεις σας εξασφαλίζετε την δική σας εξόντωση (τη βιολογική εννοώ), γιατί έχετε ξεχάσει ποιά είναι η αποστολή σας (η υπηρεσία του λαού) και εξαιτίας της υποκρισίας, του ψεύδους, της αλαζονείας και την απληστίας σας ο θυμός του λαού έχει ήδη φτάσει σε κρίσιμη μάζα και η έκρηξη δε μπορεί να αποτραπεί από κανένα τέχνασμά σας, από καμία πλύση εγκεφάλου, κανένα ψεκασμό και κανέναν φόβο από αυτούς που τα φερέφωνα σας τα ΜΜΕ σπέρνουν στις ψυχές μας.


Και όπως λέει η λαϊκή σοφία: "Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια".

Υ.Γ.
Εκλογές το Φεβρουάριο, με σταυρό προτίμησης και απλή αναλογική. Αν είσαστε άντρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: