Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Διαβάστε το σημερινό άρθρο με τίτλο "ΑΔΕΔΥ: Όχι στη θυσία των Δ.Υ. για να εξευμενιστούν οι αγορές" και πείτε μου αν δεν βγαίνετε από τα ρούχα σας.

Το κλειδί στις όλες δηλώσεις είναι η ακόλουθη φράση:

"Το δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα εκτιμά ότι το φορολογικό είναι κλειδί για τα δημοσιονομικά, τη δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος, την υποστήριξη και διεύρυνση του κοινωνικού κράτους με αιχμή την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία".


Ερμηνεία:

  • Συνέχισε βλάκα που δεν είσαι ΔΥ να χρηματοδοτείς (θέλοντας και μη) την επιβίωση εκείνων που (οι περισσότεροι - όχι όλοι) με χρήση μέσου, ήτοι εκπορνευόμενοι, μπήκαν σε ένα γραφείο και ξέχασαν πως είναι να δουλεύουν κι από την άλλη έμαθαν να εκμεταλλεύονται τη θεσούλα τους για να εισπράττουν λαδάκι από α) τον κάθε κακομοίρη που έτυχε να μπλέξει μαζί τους και όχι μόνο αυτό αλλά να του συμπεριφέρονται και σαν σκουπίδι και β) από το κάθε λαμόγιο που θέλει να εξυπηρετήσει τα άνομα συμφέροντά του σε βάρος όλων των υπολοίπων ημών. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
  • Πλήρωνε τους υπεράριθμους ΔΥ που αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μετάταξής τους σε θέσεις που είναι ελλειπώς στελεχωμένες. Ας προσληφθούν (κι ας τους πληρώνει ο άλλος κόσμος) σκλάβοι μέσω Stage ή όπως αλλοιώς θέλετε να το λέτε. Εμείς (οι ΔΥ) είμαστε βλάκες για να δουλεύουμε;
  • Πλήρωνε για αυτούς που αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια των προϊσταμένων τους να τους βάλουν να δουλέψουν.
  • Πλήρωνε να δουλεύουν όποτε και όσο θέλουν (οι περισσότεροι από αυτούς - όχι όλοι), να παίρνουν απεριόριστες άδειες (τόσο κανονικές όσο και από τη σημαία) και να μπορούν να είναι δίπλα στα παιδιά τους.
  • Πλήρωνε αυτούς που όταν το αφεντικό τους τους λέει ότι η έδρα τους από την πλατεία Κλαυθμώνος θα μεταφερθεί στα (αναξιοποίητα) Ολυμπιακά ακίνητα στους Θρακομακεδόνες υψώνουν παντιέρα για να μη χάσουν τη βόλεψή τους. Εσύ ο βλάκας ο Ιδιωτικός Υπάλληλος μπορείς να πείς κάτι τέτοιο;
  • Πλήρωνε αυτούς που αντιδρούν στη μηχανογράφηση του δημοσίου με απροκάλυπτο σκοπό να διαιωνιστεί η αιχμαλωσία του Εργοδότη από τον Δ. Υπάλληλο, η υπέρμετρη σπατάλη σε υλικά, η ανικανότητα να ελεγχθούν σωστά οι προμήθειες και οι πληρωμές του κράτους και η ανικανότητα να εισπραχθούν σωστά οι φόροι και οι εισφορές γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη στρέβλωση της αγοράς και την επιβίωση των πονηρών και όχι των ικανών επιχειρηματιών. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ!
  • Πλήρωνε αυτούς που σου μιλάνε σήμερα για διεύρυνση του κοινωνικού κράτους με αιχμή την παιδεία που οι ίδιοι με την αδιαφορία και την τεμπελιά τους έχουν διαλύσει.
  • Πλήρωνε αυτούς που μιλάνε για κοινωνική ασφάλιση και έχουν φροντίσει (με την αμέριστη συνδρομή των πολιτικών προϊσταμένων τους ανεξαρτήτως χρωματισμού) να ρίξουν όλα τα ταμεία έξω και να αγωνιά όλος ο κόσμος για το αύριο.
  • Πλήρωνε αυτούς που δεν έχουν συναίσθηση ότι φέρουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας και δεν έχουν το φιλότιμο να πουν "Ναι κύριοι θα βάλουμε κι εμείς πλάτη και θα δουλέψουμε και θα κάνουμε θυσίες για να γυρίσει ο ήλιος", παρά θέλουν θυσίες από όλους τους υπολοίπους πέραν του εαυτού τους.
  • Πλήρωνε γι αυτούν που νομίζουν ότι μόνο αυτοί έχουν παιδιά και των άλλων να πάνε στον αγύριστο.


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ


Υ.Γ.

Για τη μειοψηφία των τίμιων και εργατικών και χαμηλόμισθων Δ.Υ. δυστυχώς έχω να πω ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά και ζητώ συγγνώμη από αυτούς για τα γραφόμενα, αλλά αναφέρομαι στην πλειοψηφία των συναδέλφων τους.


Υ.Γ. 2

Επειδή μου διέφυγε το θέμα της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου που επικαλούνται οι κ.κ. της ΑΔΕΔΥ (αλλά και ο ΓΑΠ) έχω να συμπληρώσω οργισμένα τα παρακάτω:

  • Πλήρωνε βλάκα που δεν είσαι Δ.Υ. αυτούς που θέλουν να αναδιανείμουν "δίκαια" τον πλούτο που εσύ και οι γονείς σου (που τσοντάρανε από το υστέρημά τους όλη τους τη ζωή) με μόχθο και με το σταυρό στο χέρι κερδίσατε δουλεύοντας επί σειρά ετών στο αφιλόξενο περιβάλλον της ελληνικής πραγματικότητας, το διαμορφωμένο από τους ανίκανους πολιτικούς και τους ακόμα πιό ανίκανους λειτουργούς του κράτους. Κακώς μπορεσες να οδηγάς ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο. Κακώς μπόρεσες να μετακομίσεις από την πλατεία Αμερικής που η ανικανότητα του κράτους (δηλαδή των Δ.Υ.) και η αδιαφορία του για τον πολίτη μετέτρεψαν από αξιοπρεπή γειτονιά σε γκέτο, στη Νέα Σμύρνη για να μπορούν τα παιδιά σου να περπατάνε σχετικά άφοβα στο δρόμο βάζοντας χρέος για το υπόλοιπο της ζωής σου.
  • Τι πάει να πεί αναδιανομή και γιατί την επικαλείται; Θέλει ο κυφήνας Δ.Υ. να βάλει ευθέως το χέρι του στην τσέπη μου; Δεν του φτάνει πιά τόσα χρόνια; Κοτζαμπάση στο βιός μου θα σε βάλω ΔΥ; Νισάφι πιά!
  • Η μόνη αναδιανομή που δέχομαι είναι η σωστή διαχείριση του πλούτου που διαχειρίζεται το κράτος μέσω της συλλογής των φόρων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και υπέρ των αδυνάμων. Μόνο αυτήν την αναδιανομή καταλαβαίνω. Να πληρώσω για τους φτωχούς, τους άστεγους, τις χήρες, τα ορφανά, τους ανάπηρους, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, τους γέροντες. ΝΑΙ για όλους αυτούς να δώσω και τα ρούχα μου και τα ρούχα των παιδιών μου. Για τον χαραμοφάη δεν αισθάνομαι καμία απολύτως υποχρέωση. Αντίθετα, επιθυμώ την αναδιανομή του δικού του εισοδήματος προς όφελος δικό μου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: