Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τα πάντα γκρεμίζονται μπροστά στα μάτια μας.


Η καταβαράθρωση των μισθών και των συντάξεων σηματοδοτεί την πλήρη υποταγή μας.

Σηματοδοτεί την πλήρη εξαθλίωση του λαού και την πλήρη αναδιανομή του πλούτου από τον κοσμάκη και ειδικά από τη Μεσαία τάξη προς το κράτος.

Σηματοδοτεί την πολυεπίπέδη γενοκτονία του λαού μας.

Το δάνειο που θα σας δώσει η Τρόικα με τι θα το πληρώσετε φωστήρες μου; Με τα τζιτζικόφτερα που θα τρώμε στο εξής ΟΛΟΙ μας;

Η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι δεδομένη, όπως και το αλυσόδεμα της.

--------------------------------------------------------------------------------

Και έχω και τον άλλον τον ντενεκέ (αυτόν ντε που μας έσωσε τον 13ο και 14ο μισθό, αλλά αποδέχθηκε μείωση 22%) να βάζει κόκκινες γραμμές για τις Επικουρικές Συντάξεις (διατυμπανίζοντας ότι τάχα μου κόπτεται για τον κοσμάκη) και τον Κωλοτούμπα να μένει στη συνάντηση να συμπαραστεθεί στον αγώνα του πρώτου για τη σωτηρία των επικουρικών συντάξεων (που ανάθεμα κι αν ξέρει κανένας από τους 4 τι είναι επικουρικό ταμείο). Δηλαδή να ασχολούνται με το κλαδί του δέντρου, ούτε κάν με το δέντρο, πόσο μάλλον με το δάσος.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν για να πούμε σεμνά την παροιμία.

Η παροιμία βέβαια μιλάει για ανθρώπους εκτός τόπου και χρόνου. Δυστυχώς όμως εν προκειμένω μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Οι κατάρες και το μίσος του ελληνικού λαού θα σας συνοδεύουν εσάς (Κυβέρνηση και Βουλευτές) και τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας μέχρι δεκάτη τετάρτη γενεά για το κακό που προξενήσατε.

ΑΛΗΤΕΣ. ΤΟΜΑΡΙΑ.

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, η αχλάδα έχει πίσω την ουρά και όλα εδώ πληρώνονται.

--------------------------------------------------------------------------------

Καιρός λοιπόν το έθνος μας να κάνει μία νέα αρχή.

Να αποτινάξει από πάνω του τις κακές του συνήθειες, μαζί με την ύλη που η κυβέρνηση και οι φιλάνθρωποι σωτήρες μας θα μας αποστερήσουν.

Να μονιάσει πραγματικά και να διδάξει την ανθρωπότητα όχι ότι οι γενναίοι πολεμάνε σαν έλληνες (αυτό είναι γνωστό από το 480 π.Χ. άλλωστε, με κατά καιρούς αναμνηστικές επαναλήψεις), αλλά να δείξει τι πάει να πει ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ας μονιάσουμε και ας γίνουμε όλοι μία γροθιά μέσα στη φτώχεια που μας ετοιμάσαν, ας ξαναστήσουμε την κοινωνία μας και τη δημοκρατία μας απ' την αρχή, ας αποτινάξουμε επιτέλους από πάνω μας τον ξένο ζυγό που έχουμε χωρίς σταματημό από το 1204 για να μην πω από το 146 π.Χ. και ας πάρουμε πίσω με το σπαθί μας αυτά που τώρα μας υπεξαιρούν.

Έσεται ήμαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: