Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΕΡΜΗ ΣΚΛΑΒΑ ΠΙΚΡΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Διαβάστε τα χάλια μας:

  • Ανακοινώθηκαν οι σύμβουλοι του Δημοσίου

    α) Η πρόσληψη συμβούλων υποδηλώνει αποδοχή της ανικανότητας του υπουργείου να φέρει εις πέρας μία (σοβαρή) δουλειά. Κατ' επέκτασιν, η πρόσληψη συμβούλων και μάλιστα τριών (και ξένων) συνεπάγεται κόστη, τα οποία είναι διόλου ευκαταφρόνητα για τέτοιες δουλειές αδέλφια μου. Αλλά ας είναι. Ο βασιλιάς είναι ξεκάθαρα γυμνός, όμως αν το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς των συμβούλων είναι προς όφελος της φουκαριάρας της πατρίδας ας πάει στην ευχή και το παλιάμπελο.

    β) Μας λέει ο κος Παπακωνσταντίνου μέσα από το άρθρο (ανυπόγραφο): "Η κυβέρνηση επιθυμεί ισχυρό δημόσιο τραπεζικό πυλώνα. Άφησε βέβαια ανοικτό το ενδεχόμενο άλλων αποφάσεων μετά τις εισηγήσεις των τριών συμβούλων που προσέλαβε η κυβέρνηση".
    Σχόλιο στα παραπάνω λόγια του Παπακωνσταντίνου: Ήξεις αφήξεις ούκ, εν τω πολέμω θνήξεις (προσοχή που τοποθετήθηκε το κόμμα).
    Κλασσική πολιτική γλώσσα, από την οποία δε βγάζεις κανένα συμπέρασμα για το αν τελικά υπάρχει ξεκάθαρη στρατηγική της κυβέρνησης ή όχι.
    Τη στιγμή αυτή εγώ θα ήθελα πολιτικούς δυναμικούς (ποιός τους έχασε για να εμφανιστούν στα μέρη μας θα μου πείτε) με ξεκάθαρους στόχους, ειλικρινείς και όχι λαπάδες και τσανακογλείφτες.
  • A! μιας και έλεγα ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και περι ανικανότητας κλπ κλπ, διαβάστε και αυτό το αρθράκι της Ναυτεμπορικής για τους 20 νέους συμβούλους που προσέλαβε ο κος ΓΑΠ για να στελεγχώσει το γραφείο του (€ 600.000 / έτος - λεφτά υπάρχουν): Εκτακτες προσλήψεις συμβούλων στο γραφείο του Πρωθυπουργού
  • Α! Να μην ξεχάσω και το Υπουργείο "Συντονισμού" που βρίσκεται στα σκαριά. Αυτό ντέ που θα οργανώνει και θα συντονίζει τα υπουργεία (για λογαριασμό του Γιωργάκη) για να μπορεί αυτός να κάνει τα ταξίδια του στο εξωτερικό και να φέρνει τις πολυπόθητες επενδύσεις στην Ελλάδα (λέμε και καμία κοτσάνα για να περνάει η ώρα). Σε αυτό το υπουργείο πόσοι "συνεργάτες" θα προσληφθούν;
  • Δεν θα ήθελα να παραλείψω ότι η Μπιρμπίλω οραματίζεται πεζοδρομήσεις της Πανεπιστημίου κλπ κλπ.
  • Για το θέμα της παιδειάς δε θα επεκταθώ γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Θα αναφέρω μόνο ότι με λευκή κόλλα κάποιος μπορεί να μπεί σε ΤΕΙ .Τέλος...
  • Ο μέγας Μπακογιάννης κατεβαίνει για δήμαρχος Καρπενησίου. Κληρονομεί βλέπετε μεγάλο κοπάδι από παππού και μάνα, αλλά και την υποστήρηξη της ΝΔ τιμής ένεκεν για τον αδικοχαμένο πατέρα του που αγωνίστηκε για την παράταξη. Σύμφωνα με νέες μελέτες που έκαναν γενετιστές, η μεγαλοσύνη ενός ανδρός ή μίας γυναικός μεταβιβάζεται μέχρι και 7 γενεές! Ο κος Μπακογιάννης λοιπόν είναι δίχως άλλο πολύ μεγάλος ανήρ, καθώς έχει πάρει όχι μόνο από τον πατέρα του και τη μάνα του, αλλά και από τον παππού του. Ουδείς λοιπόν καταλληλότερος ούτου για δήμαρχος στο δήμο Καρπενησίου στον οποίο όταν με το καλό εκλεγεί δήμαρχος θα εγκατασταθεί μόνιμα και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την αναγέννηση του, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.


  • Να τους χαιρόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: