Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙ ΜΑΝΤΕΛΗ

Δύο πράγματα μόνο:

  1. Ας μας πει ο "κύριος" Μαντέλης, αφού ούτως ή άλλως έχει ξεπεράσει τις αναστολές του (δεδομένης και της κάλυψης που του παρέχει ο "νόμος") αυτά τα DM 200.000 + 250.000 = 450.000 που μπήκαν στο "φιλόπτωχον" ταμείον του (θυμηθείτε το έργο με το Χόρν) σε τι μεταφράζονται σε βάρος της καμπούρας μας. Πόσα εκατομμύρια επιπλέον ζημιώθηκε ο έλληνας πολίτης από τις ενέργειες του "κυρίου" Μαντέλη υπέρ του "χορηγού" του; Αυτό θέλω να γνωρίζω περισσότερο από τα ποσά που έβαλε αυτό το Κάθαρμα στην τσέπη του για τις σπουδές των παιδιών του.
  2. Κάποιος μου είπε: "ο Μαντέλης έγινε ρόμπα στα μάτια του παιδιού του, αφού παραδέχτηκε ότι οι μίζες που εισέπραξε κάλυψαν τις σπουδές του". Η σκληρή άποψή μου: Ο σοφός λαός έχει μέσα από τους αιώνες καταλήξει στην παροιμία "Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά". Ο "κύριος" Μαντέλης θα έχει φροντίσει να μεταλαμπαδεύσει το σκότος που έχει μέσα του και στους απογόνους του, κάνοντάς τους σαν τα μούτρα του, οπότε δε νομίζω να τον κακοχαρακτηρίσουν. Μάλλον "να 'σαι καλά πατέρα" και στην "υγεία των κορόιδων" θα λένε.

Αυτά! Α και να μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλους τους υπεύθυνους, ψαγμένους, ενεργούς πολίτες που με την ψήφο τους έκαναν βουλευτή το εν λόγω υποκείμενο.

Καλημέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: