Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πτωματοφάγοι

εν θα σχολιάσω το γεγονός του εμπρησμού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό ΑΠΑΙΤΩ να βρεθούν οι δολοφόνοι (κάτι στο οποίο δεν ελπίζω ωστόσο).

Θα σταθώ στην κάλυψη του γεγονότος. Στην σκύλεψη του πόνου του συζύγου της νεκρής γυναίκας.


Έτυχε λοιπόν το πρωι της Παρασκευής πριν φύγω από το σπίτι μου να κάνω ένα ζάπινγκ και να σταθώ στον Αφτιά, ο οποίος έλεγε:


"Δείτε το σύζυγο της γυναίκας που κάηκε" και βάζει ένα βίντεο στο οποίο ο καημένος άνθρωπος βρίσκεται έξω από το καμμένο κατάστημα και κοιτάει αριστερά και δεξιά σαν χαμένος, μιλάει στους πυροσβέστες και λέει "Eίναι η γυναίκα μου. Είναι η γυναίκα μου".


Σιχάθηκα! Μου ήρθε να κάνω εμετό.

Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο το έδειξε μόνο το Αλτερ, αλλά η προβολή του δεν είναι τίποτε άλλο από την αισχρή εκμετάλλευση του ανθρωπίνου πόνου από τα αιμοβόρα ΜΜΕ της εικόνας, εκμετάλλευση η οποία συντελείται σε καθημερινή βάση.


Στο μυαλό μου ήρθαν εικόνες από ντοκυμαντέρ στα οποία τα λιοντάρια έχουν στήσει φαγοπότι με το θήραμά τους και γύρω γύρω τους κάθονται οι ύαινες για να φάνε ό,τι σάρκα περισσέψει. Τέτοιοι είναι οι αφτιάδες και το συνάφι τους και όχι καλύτεροι. Ανερμάτιστοι, αμόρφωτοι, απολίτιστοι, ανήθικοι.


Πτωματοφάγοι. Όπως πτωματοφάγοι είναι οι ύαινες και τα σκουλήκια.


Και το χειρότερο είναι ότι θέλουν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να κάνουν σαν τα μούτρα τους εμάς και τα παιδιά μας (όπως η αλεπού που δεν είχε ουρά προσπαθούσε να πείσει τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις δικές τους). Ε όχι!


Τι περιμένετε έλληνες; Κλείστε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνά σας.

Κάνετε εμπάργκο στις κρατικοδίαιτες παλιοφυλλάδες των συγκροτημάτων που μας ταΐζουν φρίκη, διχασμό, μας αποκρύπτουν τις αλήθειες, όπως επίσης και την όμορφη πλευρά της ζωής, λερώνουν την ψυχή μας και κατευθύνουν τη σκέψη μας εκεί που θέλουν τα πονηρά αφεντικά τους και οι συνεργάτες τους πολιτικοί.


Εμπάργκο! Να βαρέσουν πτώχευση μέσα σε 2-3 εβδομάδες και όχι περισσότερο. Να τους στείλουμε στον αγύριστο. Τη δύναμη την έχουμε και το όνομα αυτής είναι "κατανάλωση".


Δε χρειάζεται ξεκαθάρισμα μόνο το πολιτικό σκηνικό, αλλά και το σκηνικό των ΜΜΕ.


Οι επόμενες πορείες πρέπει να έχουν κατεύθυνση προς τα γραφεία των ΜΜΕ και όχι προς τη Βουλή.


Νισάφι πιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: