Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή προς κα Μάνια Τεγοπούλου



21/12/2011
Τις διαδικασίες προκειμένου να προσφύγει στο άρθρο 99 ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Χ. Κ. Τεγόπουλος.

------------------------

Εγώ γιατί δεν λυπάμαι τους μεγαλοδημοσιογράφους σας και εσάς κα Τεγοπούλου;


Γιατί δε λυπάμαι όλους αυτούς που στήριξαν τη δημιουργία του κομματικού κράτους του ΠΑΣΟΚ;

"Στηρίζουμε την Αλλαγή, Ελέγχουμε την εξουσία" δεν γράφανε απάνω απάνω πιό πάνω και από το όνομα της εφημερίδας σας κυρία Τεγοπούλου μου; Τι σήμαινε αυτό το σλόγκαν;
  • Μήπως μεταξύ άλλων την εξαργύρωση της "στήριξης" από τους γηραιούς πρώην διευθυντές σας με την παραχώρηση μίας απάνεμης και κυρίως καλοπληρωμένης (έστω και για λίγες σαιζόν) θέση στη Δημόσια Τηλεόραση; Έτσι για να εξασφαλίσουμε τα γηρατειά μας βρε αδελφέ! 
  • Μήπως την (ευτυχώς αποτυχημένη) στήριξη από τα στελέγχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ (βλέπε Ρέππας και Χυτήρης) για την εκταμίευση ενός δανείου από  τις τράπεζες, το οποίο τελικά δε θα πληρώνατε και θα τα πλήρωνε για λογαριασμό σας το κράτος, δηλαδή ο έλληνας φορολογούμενος που σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου και ανεβαίνει ασθμαίνοντας προς την κορυφή του λόφου του Γολγοθά;

Η κρίση που ζούμε αποκαλύπτει περίτρανα τι σήμαινε το σλόγκαν σας αυτό.

Γιατί δε λυπάμαι αυτούς που καλλιέργησαν και προώθησαν μία ανθελληνική αριστερή (Ο Θεός να την κάνει αριστερή) θολο-κουλτούρα του τίποτα, αποπροσανατολίζοντας τα μυαλά του κόσμου; Δε λυπάμαι κυρία Τεγοπούλου το τέλος ενός εκκολαπτηρίου διαφθοράς και αποσύνθεσης του κοινωνικού ιστού.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Δεν ξεχνώ ποιός λάμβανε πρώτος τις προκηρήξεις της 17 Ν.
Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν ξεχνώ επίσης σε ποιό λαμόγιο - κομιστή - ηθοποιό (τρομάρα του) - TV περσόνα - πορνοβοσκό προσφέρατε χώρο κι έγραφε επι σειρά ετών στην τελευταία σας σελίδα τις άρες μάρες κουκουνάρες του, τις οποίες δυστυχώς συνεχίζει να μας αραδιάζει από το κανάλι άλλου μεγαλοπαραβάτη, ενισχυμένες από την επερχόμενη γεροντική ανία του. Δεν ξεχνώ και τους διάφορους εκβιασμούς του. Αλήθεια κυρία Τεγοπούλου την τακτική του εκβιασμού διαπιστώνω ότι δεν την ξεχάσατε και ο αναγνώστης καταλαβαίνει ακριβώς τι ενοώ. Αλλά οι προσπάθειές σας αυτές, ακόμα κι ανόσα καταμαρτυρείτε σε αυτούς που προσπαθείτε να εκβιάσετε είναι σωστά, ακούγονται πλέον στα αυτιά όλων (φίλων και εχθρών σας) σαν τις μεταθανάτιες πορδές που όλοι μας αφήνουμε όταν η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα.


Κρίμα μόνο για τη μαρίδα, δηλαδή τους υπαλλήλους σας (και τον τεράστιο Στάθη, για τον οποίο βέβαια δεν ανησυχώ) που σε τίποτα δε φταίνε και στους οποίους ΔΟΛΙΑ φροντίσατε να μην καταβάλλετε ΣΗΜΕΡΑ το δώρο των Χριστουγέννων αιτούμενη την υπαγωγή στο άρθρο 99 για να μη σας περάσουν τα βραχιόλια στους τρυφερούς καρπούς σας.

Να παίρνουν σειρά και οι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: