Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σχόλιο επί άρθρου στο Capital.gr

Πρόκειται για το άρθρο του κυρίου Γ. Καισάριου με τίτλο "Ο αόρατος ρατσισμός"

------------------------------------------------------------------------------

Τα σέβη μου.

Γιώρο καλύτερα να περιορίσεις τα άρθρα σου σε αυτό ακριβώς που είσαι άριστος.
Την οικονομική ανάλυση.

Στο παρόν θέμα είσαι έξω από τα νερά σου. Η οπτική σου είναι μονόπλευρη και περιορισμένη. Απορώ...

Ένας σοβαρός αναλυτής (ο οποίος θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να γνωρίζει άριστα την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της ευρύτερης περιοχής) δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει παραλληλισμό της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, ούτε του στρατεύματος της Ελλάδας με το στράτευμα των ΗΠΑ, και φυσικά δε μπορείς να φέρεις ως παράδειγμα τον Ομπάμα και να μιλάς ότι και εδώ θα μπορούσαμε να έχουμε πρωθυπουργό με Βούλγαρικη, Ρουμάνικη, Αλβανική, Τουρκική, Σκοπιανή, Πακιστανική, Ινδική, Κινέζικη καταγωγή.

Εδώ φίλε Γιώργο είναι Βαλκάνια. Εδώ είναι το μέρος που από την αυγή της ιστορίας σκάνε τα κύματα από όλες τις θάλασσες κι όλες οι καταιγίδες από τα 4 σημεία του ορίζοντα. Δεν είναι μία αποκομμένη ήπειρος με τον Ατλαντικό από τη μία και τον Ειρηνικό από την άλλη, χωρίς εχθρούς στα βόρεια και νότια σύνορα. Ούτε το έθνος μας είναι ένα συνονθύλευμα εθνών που η ανάγκη τα έφερε και τα ένωσε σε μία μακρινή χώρα.

Εδώ φίλε Γιώργο όπου κι αν πατάει το 43 νούμερο παπούτσι σου, περπατάνε ΕΛΛΗΝΕΣ για πάνω από 4.000 χρόνια και αυτές οι πέτρες (που δε βολεύονται κάτω απ' τα ξένα βήματα) και αυτά τα χώματα, για να ελευθερωθούν και να ζούν επ' αυτών ελεύθερα και να διαχειρίζονται επ' αυτών ελεύθερα τις μοίρες και τις ζωές τους ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουν ποτιστεί με αίμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Και αυτό δε σβήνει και δεν αλλάζει με τίποτα.

Αν το κομμάτι γης που σε πείσμα των καιρών εξακολουθεί να φέρει το όνομα Ελλάς βρισκόταν 3.000 km πιό βορειοδυτικά και συνόρευε π.χ. με την Ελβετία, τη Γαλλία, το Λουξεμβούργο, ή έστω την Τσεχία και όχι με την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία, το άρθρο θα είχε νόημα.

Υπενθυμίζω εδώ ότι:
  • οι Βούλγαροι είναι προαιώνιοι άσπονδοι "φίλοι" μας και το κουσούρι τους αυτό δεν αλλάζει στους αιώνες των αιώνων όπως έχει αποδείξει περίτρανα η ιστορία (να σου θυμίσω το 40;), 
  • οι Αλβανοί γείτονες δήλωσαν ευθαρσώς μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε ότι ονειρεύονται την Αλβανία μέχρι την Πρέβεζα!!! Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα ότι έχουν υπογράψει στρατιωτικές συμφωνίες με τους φίλους μας τους τούρκους, τους νοικιάζουν δε λιμάνια λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα χωρικά μας ύδατα για τα πολεμικά τους πλοία!!! 
  • οι Σκοπιανοί ονειρεύονται τη "F.Y.R.Ο.M" μέχρι τη Θεσσαλονίκη και 
  • οι Τούρκοι ονειρεύονται τα πάντα όλα δικά τους (άντε μισά μισά αν με πιάνεις).
Αν το κομμάτι γης που σε πείσμα των καιρών εξακολουθεί να φέρει το όνομα Ελλάς δεν ήταν η πύλη εισόδου εκατομμυρίων (χωρίς υπερβολή) λαθρομεταναστών, οι οποίοι εντελώς τυχαία είναι ΟΛΟΙ μωαμεθανοί (και όλοι γνωρίζουμε τι πρεσβεύει το ισλάμ κι ας κάνεις τα στραβά ματάκια Γιώργο μου), το άρθρο θα είχε νόημα.

Να υπενθυμίσω στο κοινό, ότι οι φίλοι μας Πακιστανοί την περίοδο της χούντας δια στόματος Ζία Ουλ Χακ είχαν δηλώσει ότι σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας οι Πακιστανοί ΦΥΣΙΚΑ θα έπαιρναν το μέρος των Τούρκων. Την άλλη μέρα βέβαια ο Παπαδόπουλος τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Άσε που πριν λίγο διάβασα για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Τουρκίας - Πακιστάν.

Το θέμα δεν είναι καθόλου ρατσιστικό κατ' εμέ, δεν έχει να κάνει με το έκτρωμα της ΧΑ, ούτε με αντιλήψεις περί περιουσίου λαού ή ανωτερότητας του έθνους. Ο ελληνικός λαός άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής. Έχει συμβιώσει μάλιστα (κατά καιρούς και κατά τόπους) με σχετική αρμονία με πλήθος άλλων λαών. Είναι θέμα αυτοπροστασίας και επιβίωσης 100%. Και σε τελική ανάλυση, ποιός μπορεί να αρνηθεί στο οποιοδήποτε έθνος της γης το δικαίωμα στην "αυτοάμυνα", ειδικά σε περίεργους καιρούς όπως οι σημερινοί; Βλέπετε κάτι το αθέμιτο στην προσπάθεια αυτή; Ποιός όμως νομίζει ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος; Ποιός νομίζει τέλος ότι όλα τα δάχτυλα μπορούν να είναι ίσα;

Αυτό το παραμύθι (στο οποίο κατά παράδοξο τρόπο συμπράττουν η "αριστερά" και οι "τεχνοκράτες") με τον ανθελληνισμό των ίδιων των ελλήνων σε βάρος των δικαιωμάτων του λαού μας, με πρόσχημα τον ανθρωπισμό, την ισονομία και συναφείς προφάσεις πρέπει να πάψει. Εκτός από τις μειοψηφίες και όλους τους "άλλους" έχει και ο λαός μας δικαιώματα ξέρετε.

Στο κάτω κάτω αυτό που θέλουμε εμείς οι "γραφικοί", οι "οπισθοδρομικοί", οι ορατοί και αόρατοι "ρατσιστές", οι "σωβινιστές", οι "εθνικιστές", οι "ελληνάρες", οι "σκοταδιστές", οι "ταλιμπάν", οι "μουτζαχεντίν", (και τα όσα άλλα χλεβαστικά επίθετα μπορείτε να μας κολλήσετε οι σοβαροί, αντικειμενικοί, πολιτικά ορθοί, υπεύθυνοι, ανοικτόμυαλοι, καλοί κ' αγαθοί σχολιαστές, ακολουθώντας 100% γκαιμπελικές τακτικές) είναι να προστατέψουμε τον εαυτό μας, να διατηρήσουμε ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ την ταυτότητά μας και να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον για τα παιδιά μας (μέλλον το οποίο διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό με την υπαιτιότητα μάλιστα εκείνων που σήμερα πλασσάρονται ως σωτήρες) χωρίς να βλάψουμε απολύτως κανέναν (η ΧΑ παίζει σε άλλο ταμπλο - δεν το συζητάω. Όμως όλη αυτή η μανιώδης χλεύη απέναντι σε κάθε τι ελληνικό από τα ΜΜΕ - ξυπνάει αντανακλαστικά και οδηγεί τον κόσμο κατευθείαν στην αγκαλιά της ΧΑ).

Και όσοι κόπτεστε για τα δικαιώματα των μη ελλήνων το γένος, ξεκινήστε από το να ελέγχετε τον αναθεματισμένο δυτικό πολιτισμό και τον αναθεματισμένο καπιταλισμό, ο οποίος βλέπει τις ανθρώπινες υπάρξεις αποκλειστικά σαν αριθμούς, εξαθλιώνει και θυσιάζει ολόκληρα κράτη και ολόκληρους λαούς στο Μολώχ του κέρδους και οδηγεί στη λύση της μετανάστευσης εκατομμύρια ανθρώπων (αλλά τι ζητάω ο τρελλός; τον υπηρέτη να κατηγορήσει το αφεντικό του!!!).

Διεκδικήστε, σε ό,τι έχει να κάνει με τα εντός των συνόρων μας, πρώτα πρώτα την προστασία του μετανάστη από τον κακό εργοδότη, από το εχθρικό (απέναντι σε έλληνες και μετανάστες) κράτος, από τους πραγματικούς ρατσιστές. Αυτά είναι που καίνε τους μετανάστες και όχι η είσοδος ή μη των παιδιών τους στο στράτευμα.

Δώστε τους αγάπη, προστασία και παιδεία και θα δείτε ότι σε λίγο καιρό θα νιώσουν όχι απλά έλληνες αλλά "ελληνάρες" (όπως προβλέπει η παράγραφος 2 του άρθρου 16 του Συντάγματος). Όταν γίνει αυτό, τότε καλώς να ορίσουν στις ΕΔ του τόπου ΜΑΣ σαν αδέλφια ΜΑΣ.

Τέλος έχω να πώ ότι αν δεν υπάρχει συναίσθηση του χρέους απέναντι στους προγόνους μας... είμαστε άξιοι της μοίρας μας και οι θυσίες τους από το Λεωνίδα μέχρι το Διάκο, τον Καραϊσκάκη, το Μελά και την εθνική αντίσταση έγιναν εις μάτην.

Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη

των ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε, Ω χαίρε ελευθεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: