Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΦΩΤΙΕΣ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Αναφορικά με τις θεωρίες συνομωσίας που έχουν κυκλοφορήσει (όπως και το 2007), έχω να σχολιάσω ότι και 100% να είναι αληθείς, το κύριο πρόβλημα δημιουργείται από το ξερό μας το κεφάλι κι όχι από τους ξένους εχθρούς μας.

Αυτοί (αν υπάρχουν) κάνουν τη δουλειά τους.

Εμείς όμως φροντίζουμε να πιπιλάμε το δάχτυλό μας, τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά (σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε γόνιμο διάλογο) και μεμψιμοιρούμε - ομφαλοσκοπούμε , μεταβιβάζοντας τις δικές μας ευθύνες σε "ασσύμετρες απειλές" και "στρατηγούς ανέμους" αντί να σηκώσουμε τα μανίκα και να δουλέψουμε ενωμένοι με κοινό σκοπό να φτιάξουμε σωστά την πατρίδα μας η οποία σήμερα είναι όπως την περιέγραψε γλαφυρά ο φίλος Nastybishop σε σχόλιασμό του σε κάποιο άρθρο (μπ...λο).

Ας διορθώσουμε για αρχή τη σάπια νοοτροπία της εκπόρνευσης στους επαγγελματίες πολιτικούς (πουλάω την ψήφο μου για ένα ρουσφέτι = εκπόρνευση) που έχουμε σαν λαός για να δούμε φως στο τούνελ.

Ας βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια μας και ας συνειδητοποιήσουμε ότι όλες μας οι ανόητες νοοτροπίες του εφήμερου που κουβαλάμε και οι πράξεις μας που υπαγορεύονται από αυτές στον μόνο που κάνουν κακό είναι τα ίδια τα παιδιά μας. Ξυπνάτε... Τα παιδιά μας. Τα παιδιά σας. Το καταλάβατε;

Το μέλλον τους θα έπρεπε να είναι η μοναδική μας πυξίδα στη ζωή, αλλά μάλλον όλοι μας αγαπάμε αποκλειστικά το τομάρι μας και όχι τα παιδιά μας.

Αγαπήστε τα παιδιά σας με όλη την ψυχή με όλη την καρδιά και όλη τη διάνοιά σας και μετά ελάτε να χτίσουμε μία καλύτερη Ελλάδα (όχι όμως αυτήν που μας έταζε ο Δάμαλος) κι έναν καλύτερο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: