Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Greece Debt Free

Το Greece Debt Free (GDF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη πολιτικός οργανισμός, σχεδιασμένος για να βοηθήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες να λάβουν δράση για το εθνικό χρέος, ώστε να μειωθεί σε βιώσιμο επίπεδο. Δύο τρόποι να βοηθήσετε:




Αγοράστε και ψηφίστε για νέα προϊόντα Greece Debt Free. Τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο GDF προσφέρουν το 50% της αξίας των κερδών τους για να βοηθήσουν στη μείωση του ελληνικού χρέους. Ψηφίστε εδώ και στο Facebook για να προτείνετε νέες κατηγορίες προϊόντων που θα θέλατε να συμμετάσχουν στην κίνηση. Ψηφίστε μια συγκεκριμένη μάρκα προϊόντος κι εμείς θα τους προτείνουμε να λάβουν μέρος. Ψηφίζοντας και ψωνίζοντας έξυπνα, μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα.



Κάντε μια απευθείας δωρεά. Επειδή το GDF αγοράζει ομόλογα εθνικού χρέους σε αξία πολύ χαμηλότερη από το ποσό που χρωστά η Ελληνική κυβέρνηση, τα ποσά που προέρχονται από δωρεές έχουν πολλαπλάσια αξία για τη χώρα μας. Πληκτρολογήστε το ποσό με το οποίο θα θέλατε να συνεισφέρετε παρακάτω και μάθετε την αξία εθνικού χρέους που θα βοηθήσετε να μειωθεί, με βάση τις τρέχουσες τιμές των ομολόγων. Κάντε δωρεές, προσκαλέστε φίλους και μέλη της οικογένειας ή οργανώστε μια εκδήλωση. Βοηθήστε την Ελλάδα με έξυπνο τρόπο και μπορεί να δικαιούστε έκπτωση φόρου για εισοδήματα που προέρχονται από τις ΗΠΑ.



Με την πλατφόρμα GDF, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να βοηθήσετε. Επικοινωνήστε, Συνδεθείτε, Ενωθείτε και Συνεισφέρετε. Οργανωθείτε στην αναζήτηση θετικής οικονομικής αλλαγής. Μοιραστείτε και εξαπλώστε την ιδέα και προσκαλέστε όλο τον κόσμο να συμμετέχει.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: